Szerda, 2018-11-21
EZ MEG AZ
Reklám
Aerodesign
Honlap-menü
PR ÉRTÉK
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Főoldal » Honlapkatalógus » Áruk és szolgáltatások » Építőipari szolgáltatások

Lábazat szigetelése
http://utolagoshoszigeteles.hu/labazat-szigeteles.html 2012-07-05, 12:07 PM

A lábazat kritikus része épületeinknak. Számtalan kérdés, mint, hogyan lehet hőszigetelni, milyen anyagot alkalmazhatunk a szigeteléshez, és azt milyen vastagságban?

A földszinten elhelyzekedő koszorú egy elég nagyfelületű hőhidat jelent, ebből kifolyólag szigetelés nélkül nem érdemes hagynunk. Ez alól nem ment fel az sem, ha a falazat, a tető, jó szigeteléssel rendelkezik, és a nyílászárók is korszerűek. Ha mind ez nem áll fennt, akkor a többi szigetelési munkálat mellett ezt sem ajánlott kifelejteni. Hiszen ha a betonfelület csupaszon marad, és a többi felület jól hőszietelt, még drasztikusabb hőhidat hoz létre. Ebben az esetben sajnos a páralecsapódás fog képződni, ez akár eláztathatja a padlóburkolatot, parkettát, járólapot, penészedés, gombásodás alakulhat ki, roncsolhatja az épületelemeket. Előfordulhat az is, hogy addig ez nem is jelentkezik, míg utólagos hőszigetelést nem csináltuk meg, csak miután homlokzatunkat, födémünket gondosan, és precízen leszigeteltük, drasztikusan párásodni kezd lábazatunk. Ezért semmiképp sem ajánlott kihagyni,mert sok kellemetlenség, utólagos épületkárok, plusz költségek jelentkezhetnek. Olykor nagyobb a kár, mint a lábazat szigetelés költsége. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a fűtési szezonban sok energiát, és pénzt spórolhatunk meg, mely hamar visszanyeri az árát, illetve a belső helyiségek klímáját is javítja. Tehát a lábazat szigetelése nem csak épületünk védelme érdekében, közérzetünk érdekében fontos, hanem egy hosszútávú befektetés is. Mint minden más szigetelésnél, ebben az esetben is az évek során a lábazatszigetelés árának többszörösét fizetjük ki fűtésszámlaként.


Bővebben...

Látogatók: 173 | Hozzáadta:: endzsi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Keresés
Barátaink:
Ajánló társasházkezelő redőny korszerűsítés közös képviselő olajcsere hibakód kiolvasás mercedesz szerviz műszaki vizsga tárhely weboldal készítés weblap készítés domain weboldal készítés weblapkészítés weblapkészítő honlapkészítő weboldal készítés Linktárak: linkgyöngy cégfalu seogyöngy linkalbum Cégbázis Cégkereső PR magazin Link mindenkinek PR oldal Pr link Cikkbeküldés Tesztem Weblapok Magazin Joyhírek Cikkválogatás
Copyright MyCorp © 2018
Honlapszerkesztő - uCoz