Szerda, 2018-11-21
EZ MEG AZ
Reklám
Aerodesign
Honlap-menü
PR ÉRTÉK
Google PageRank
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Főoldal » Honlapkatalógus » Áruk és szolgáltatások » Építőipari szolgáltatások

Utólagos szigetelés
http://www.szigeteles.com/ 2012-07-05, 12:10 PM

A szigetelési vállalkozás 22 éve felmenő falazatok utólagos szigetelését végzi, fúrás- bontás nélkül, fém szigetelőlemez besajtolással, 20 év garanciával és megrendelés esetén ingyenes helyszíni nedvességméréssel.

A falszigetelés helye a lábazat és az első sor tégla fugája, melybe speciális szigetelőlemezt préselünk a fal teljes keresztmetszetében.

A meglévő vakolatot 3-6 cm szélességben kell leverni a munkálatokhoz, hogy a fuga síkját látni lehessen. Az elkészített fugába történik az acéllemez besajtolása 20 mm átfedéssel, a falazat teljes szélességében, miáltal a függőleges kapillárisok lezáródnak.

Célja, hogy az alaptest és a fal között megakadályozza a víz felfelé szivárgását a hajszálcsövesség által "felkúszó" víz megjelenését a falban (penészesedés). Ez a hatás függ a szerkezet anyagától, az abban található lyukacskák eloszlásától, átmérőjétől.

Nem elegendő a probléma speciális festékkel vagy bevonattal történő egyszerű elkendőzése abban a reményben, hogy a nedvesség okozta gondok megszűnnek.


További információ....

Látogatók: 223 | Hozzáadta:: endzsi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Keresés
Barátaink:
Ajánló társasházkezelő redőny korszerűsítés közös képviselő olajcsere hibakód kiolvasás mercedesz szerviz műszaki vizsga tárhely weboldal készítés weblap készítés domain weboldal készítés weblapkészítés weblapkészítő honlapkészítő weboldal készítés Linktárak: linkgyöngy cégfalu seogyöngy linkalbum Cégbázis Cégkereső PR magazin Link mindenkinek PR oldal Pr link Cikkbeküldés Tesztem Weblapok Magazin Joyhírek Cikkválogatás
Copyright MyCorp © 2018
Honlapszerkesztő - uCoz